PRIMARIA COMUNEI LELICENI

Judetul Harghita

MESAJ PRIMAR

       
            Stimati vizitatori

    Ii salut cu drag pe toti care au avut interes pentru Leliceni si au vizitat pagina web al comunei. Sper ca pe aceasta pagina le veti regasi toate acele informatii care va intereseaza, veti gasi raspunsul si primiti ajutor cu privire la obtinerea serviciilor noastre in modul cel mai eficient.
    Colegii care au contribuit la redactarea acestei pagini au avut ca obiectiv linga informarea vizitatorilor, sa arate si fata unei institutii apropiate de cetateni.
    Cu aceasta am dori sa asiguram un serviciu, care extinde aria preocuparilor noastre si aduce mai aproape de dvs. solutionarea acelor probleme cu care trebuie sa apelati la institutia noastra.
    Noi dorim sa asiguram pentru toti posibilitatea de acces la datele cele mai importanate ale comunei si eficientizarea seviciilor noastre.
    Speram ca deja acasa primiti raspuns la intrebarile dvs., puteti sa pregatiti documentatiile si puteti sa apelati la persoana competenta cu problemele avute.
    Cu toate ca impactul civilizatiei asupra mediului nu a ocolit nici comuna noastra, aceasta a ramas atractiva pentru toti aceia care doresc infiintarea unui camin intr-un mediu ambiant, dorinta sprijinita de noi cu drag.
    Locuitorii comunei vor cunoaste mai bine problemele locale iar cei care viziteaza din departari aceasta pagina poate vor dori sa ne viziteze, sa ne cunoasca mai bine, sa se imprieteneasca cu noi si sa cunoasca totul cu ce avem sa ne mandrim.

            Va dorim navigare placuta.

                                                                Pál Péter, primar